Flyvepladsen

baneSelve flyvepladsen består af en græsbane på 100 x 1100 meter - retning 09/27. Her foretages start og landinger. Banen er, vil nogen sige, lettere kupperet.

Klubhus og Værksted.

Selve klubhuset stod færdigt i 1972, efter klubbens medlemmer frivilligt havde brugt de mange timer, det tager at bygge et hus i to planer.
I stueetagen er der, udover et badeværelse med toilet og brusekabine, indrettet et stortværksted med alt hvad der skal bruges til at holde vores materiel i god stand. Værkstedet bliver således jævnligt brugt til at efterse flyene, og sikre at vores jordmateriel kan holde til de mange kilometer og de mange starter, der bliver kørt hvert år.

Første sal er indrettet til klublivets fordel. Her er der yderligere to badeværelser, et kontor, et køkken og en stor stue med brændeovn. Kontoret er indrettet med kopimaskine, klubhus puchaczcomputer, internet, fjernsyn og vejrstation, så vi hele året har mulighed for at orientere os om vejret - både lokalt, nationalt og internationalt.
I køkkenet er der alt, hvad et moderne køkkenhjerte kan begære. Der er således et stort køleskab, fryser, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, toastmaskine og meget mere.
I fryseren er der mad, som medlemmerne kan købe til rimelige penge. Har man selv mad med, er man velkommen til at lægge det i køleskabet. Udover mad er køleskabet selvfølgelig fyldt med øl og sodavand.Klubben har dog en meget streng politik på dette område: Har man åbnet en øl, flyver man ikke mere den dag!!

Stuen er indrettet, så den kan bruges til mange forskellige arrangementer. I løbet af sæsonen huser den flere fester, hvor pokalfrokosten i november er klart den største. Udover fester, er den også lokale for den omfattende teoriundervisning klubben står for. I øvrigt bliver der løbende afholdt medlemsaftener, hvor bl.a. klubbens fremtid og flyvemæssige retning bliver diskuteret.

 

Hangarer

spilUdover klubhuset har klubben tre hangarer, som huser henholdsvis klubbens ni fly, jordmateriellet og de privatejede fly.

Hytteområde

Bag klubhuset findes et stort område, hvor medlemmer kan få lov til at bygge hytter og opstille campingvogne. Her er der også opstillet en legeplads, så det er muligt at holde børnene beskæftiget, imens mor og far flyver.
Alt i alt råder klubben over så mange forskellige faciliteter, at det er muligt at holde ferie på pladsen i uger ad gangen, hvilket flere medlemmer benytter sig af i løbet af sommeren.
Der er fint plads til at have familien med, og sommeren plejer at byde på adskillige grillaftener med hygge for alle klubbens medlemmer og familier.